Contacte


La coordinadora del consell de delegats i delegades és la Laura Pascual, professora del departament d'educació física de l'institut.

El seu correu electrònic de contacte és:

laurapascual@institutb7.cat

30 de nov. 2015






ACTA  CONSELL DELEGATS                                            Dijous 19-11-2015

Assistents: Tots els delegats menys, 1r ESO D, 2n BTX B, 1r i 2n CFGM/SMIX,  2n CFGM/GA,      
 i 2n CFGS/AiF
Ordre del dia:
      1- Utilització del mòbil al centre.
      2 - Propostes delegats

P.1- Mòbil al centre:

- Des de la Coordinació del Consell de Delegats es proposa parlar a les tutories de l’ús del mòbil, al centre, fora del aula, passadissos, pati...
La proposta és reflexionar a la classe de tutoria i portar idees que puguin ajudar als alumnes que tenen la necessitat d’estar mirant, jugant o enviant missatges pel mòbil en qualsevol moment.

-Els delegats de 1r, 2n i 3r d’ESO reconeixen que a la seva classe hi ha alumnes que estan tota la estona amb el mòbil, entre passadissos o al pati, i de vegades arriben tard a classe per que estan jugant.
-Els delegats de Batxillerat opinen que pels petits el mòbil és la novetat i que a mida que es facin més grans ja se’ls hi passarà.
-Delegats de 4t estan d’acord, però pensen que s’ha d’ajudar a que ho facin el menys possible, i que no s’utilitzi el mòbil per enviar missatges poc agradables a altres companys, o fer fotos sense autorització.
Hem quedat que tots els delegats portaran el tema a tutoria per parlar-ho i que a la pròxima reunió de delegats es portaran propostes

P.2- Propostes d’alumnes:

-Els delegats de 1r BTX comenten que els hi va semblar bé fer el minut de silenci per l’atac terrorista de Paris, però creuen que per que això serveixi d’alguna cosa, a mes a mes s’hauria de dedicar a classe uns minuts per parlar del que ha succeït i per què. Proposen que a determinades assignatures, més relacionades amb aquest tema, es faci una petita explicació de la situació i si es cau un petit debat.

-Els delegats de 4t comenten que també han haguts més atacs terroristes d’aquest estil a la resta del mon i que no s’ha fet res.